top of page

De toonaangevende houthandelsonderneming

FloorLaBs is een toonaangevende speler op het gebied van vloeren en houtproducten, gevestigd in Izmir, Turkije. Floorlab is een merk van Egeçam Forestry, opgericht in 2002. We hebben verkooppunten op 3 continenten en exporteren naar meer dan 20 landen en blijven onze export naar verschillende landen vergroten.

Wij bieden laminaatvloeren, drielaags prefab parket en meerlaags prefab parket, vlonders en bekledingen, kurkondervloeren, alle soorten plinten, profielen, ondervloeren en andere materialen voor het leggen van vloeren.

Naast vloerproducten hebben we de productie van MDF, hoogglans panelen en deuren

.

Onze producten van de beste expertise fabrikanten zijn in Europa en Turkije. We hebben productie in Turkije's eerste fabrikant van MDF, MDFlam en laminaatvloeren op een totale oppervlakte van:​​ 300.000 m2 waarvan 90.000 m2 gesloten installatie in de sloot. Ons productiebedrijf heeft 9 kwaliteits- en productiesysteemcertificaten die internationale geldigheid hebben. Als Floorlab werken we met een sterke technologische infrastructuur in zijn productiefaciliteiten met grote capaciteit en dragen we bij aan de ontwikkeling van de industrie met zijn gekwalificeerde productielijnen:

· 4 laminaatvloeren,

· 2 MDF-productielijn,

· 2 Impregnatielijn,

· 4 Coatingpers, Chemische Fabriek.

Als FloorLaB's is een van onze belangrijkste principes in de productie om onze klanten de beste prijs-batencombinatie te bieden met het uitgebreide productportfolio.

 

In 2019 realiseerde FloorLaBs een forse groei in omzet en aantal productie ten opzichte van het voorgaande jaar. Ons doel is om de groei voort te zetten door tegen 2020 een actievere rol te spelen in de weinige landen.

Neem contact met ons op voor elke behoefte. We hebben al uw behoeften en we zijn altijd EEN STAP VOORUIT.

Laminaatvloeren - Parket – Kurk – Thermowood Deck & Cladding – Deuren – MDF – Hoogglans Panelen – Kitten & Lijmen.

FloorLaB's | LAMINAAT VLOEREN COLLECTIE

 

In productiefaciliteiten waar innovatieve technologieën worden gebruikt, produceren we speciale collecties vloeren in tal van kleuren en dessins. Onze vloeren; Het bevat geen PVC, PCB, Dioxine en andere milieubelastende stoffen. We gebruiken E1-lijm in HDF-productie die wordt gebruikt bij de productie van parket. Onze producten; hygiënisch, handig, gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen druk, krassen, stoten, ultraviolette stralen en huishoudelijke chemicaliën.

 

Onze laminaatvloerproducten zijn onderverdeeld in twee klassen op basis van hun oppervlakteslijtagewaarden:

- Vloeren AC3 31e kwaliteit producten gebruikt in hoge en lage dichtheid binnenshuis: "Slijtvastheid (AC3): 23e kwaliteit-31e kwaliteit >= '3f 2500 EN 13329"

- Vloeren AC4 32nd Grade producten die worden gebruikt voor werkplekken en woonruimtes met een gemiddelde dichtheid: "Slijtvastheid (AC4): 32nd grade >= '3f 4000 EN 13329 EN 13329"

HDF-functies vervaardigen

Volume : 850-900 kg /m3 EN 323

Elasticiteitsmodule : 3500 N /mm2 EN 310

Oppervlakteporositeit : 25 cm 24 uur opblaasbaar : >13 EN 317

Treksterkte: min. 1,6 N/mm2 EN 319

Buigsterkte: min 40 N/mm2 EN 310

bottom of page